Sosyal Medya


TÜBİT - BilgeAdam SAP Semineri

Kayıt yapanlara katılım belgesi verilecektir.
Seminer ücretsizdir.
Kayıthttp://goo.gl/forms/MdFMLdtSCO

Facebook: https://www.facebook.com/events/1562884707293007

SAP, iş yazılımları alanında dünya lideridir. Günümüzde, küçük ve orta ölçekli işletmelerden global şirketlere 75 binden fazla işletmede 120’den fazla ülkede, SAP uygulamalarını kullanmaktadır. Yeniliği ve değişikliği sağlayan SAP yazılımları; her ölçekteki şirketin, iş süreçlerini kontrol etmelerine, müşterileriyle ilişkilerini geliştirmelerine, tedarik zincirlerini ve iş operasyonlarını yöneterek verimliliklerini yükseltmelerine yardımcı olmaktadır. SAP’nin iş uygulamaları teknoloji, sağlık, perakende, finans ve kamu sektörünün de aralarında yer aldığı 25’den fazla sektörün iş süreçlerine destek vermektedir.

FI Modülü Nedir?
FI Modülüne (Financials) Finansal Muhasebe modülü de diyebiliriz. Bu modül bir işletmenin tüm mali, muhasebesel ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlar. Finans Yöneticileri gerçek zamanlı mali durumların izlenmesini FI modülünü kullanarak sağlamaktadırlar. FI modülü niteliği gereği MM, PP, SD, PM ve PS moülleri ile entegre çalışmalıdır.

CO Modülü Nedir?
CO Modülü (Controlling) maliyet muhasebesi ve kontrol modülüdür. Şirketin karlılık analizlerinin çıkarılarak hangi alanların daha karlı hangi alanların ise maliyetli olduğunun tespitini sağlar. Bu yüzden şirketler için oldukça önemli bir bölümdür. İyi bir CO modül uzmanının SD, MM, PP, FI modüllerinde de bilgi sahibi olması gerekmektedir.

Dışarıda almak isteseniz yüksek ücretlerle karşılaşacağınız bu eğitimTrakya Üniversitesi Bilgisayar ve İnovasyon Topluluğu ve Bilge Adam Eğitim Teknolojileri Akademisi işbirliğiyle sizlere ÜCRETSİZ sunuluyor. Seminere katılanlara ÜCRETSİZ sertifika verilecektir.

Ek Resimler
Bu içerik 15.02.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1816 kez okundu.