Sosyal Medya


İnovasyon Türkiye 2014 Fuarı

ResimAvrasya‘nın en önemli inovasyon etkinliği olan İnovasyon Türkiye 2014 fuarı, inovatif ürünleri tanıtmak amacı ile tüm ürünleri aynı çatı altında topluyor. Etkinlik, Türkiye’de fark yaratan uluslararası profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini İstanbul’da bir araya getirerek inovasyon odaklı proje çalışmaları ile dünya çapında bir etkinlik gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Yenilikçi çözümler ve yeni teknolojilerle, sanayi ve akademik çevre arasındaki bilgi ağını genişleterek, yenilikçi fikirleri buluşturmayı, dolayısıyla geleceğe yönelik çözümler üreterek Türkiye’nin 2023 vizyonuna giden yolda emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyor. Hedefe yönelik ziyaretçi promosyon programı, spesifik halkla ilişkiler, iletişim ve pazarlama stratejileriyle destekleniyor.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Patent Enstitüsü, TÜBİTAK, KOSGEB, TSE, Kalkınma Ajansları, Teknoparklar ve çeşitli üniversiteler tarafından desteklenen etkinlik, başta Balkanlar, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika olmak üzere yüksek potansiyelli pazarlara girmek isteyenler için etkin bir iş platformu sunuyor.

Siz, karar vericileri, yeni iş sözleşmeleri yapmak için 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde İnovasyon Türkiye 2014 ‘e katılmaya davet ediyoruz.

Bu içerik 07.11.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 776 kez okundu.