Sosyal Medya


TÜBİT - Bilge Adam Android & Bulut Bilişim Semineri

Bilgisayar ve İnovasyon Topluluğu(TÜBİT) ve Bilge Adam Bilişim Grubu ortaklığında düzenlenen Android ve Bulut Bilişim seminerleri başarı ie tamamlandı.
240 öğrencinin yoğun katılımı ile süren etkinlikte ilk olarak Çağlar SARIBIYIK tarafından Android semineri sunuldu. Seminer sonunda TÜBİT Başkan Yardımcısı Burak YAŞAR tarafından teşekkür belgesi takdim edlidi.
Ara vermeden devam edilen seminerde sözü Kerem USTAOĞLU aldı ve konu "Bulut Bilişim". Başarı ile biten seminer sonunda TÜBİT Başkanı Bekir M. YAĞLICI tarafından teşekkür belgesi takdim edlidi.
Seminer serisi sonunda Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrenci temsilcisi Onur ARSLAN tarafından Bİlge Adam Bakırköy şube müdürü Onur ERDEM'e plaket takdim edildi.
Bilge Adam yayınları tarafından yüksekokula bilişim kitapları hediye edildi.  Onur ERDEM, Android üzerine workshop sözü vererek TÜBİT'in yoğun katılımcı sağlamasından dolayı teşekkür ederek yerini Keşan Bilişim Lisesi hocalarından Tarkan GÜLEÇ'e bıraktı.
Tarkan GÜLEÇ eşliğinde 1 öğrenci çekilişle TÜBİT'in üniversite organizatörü olduğu GDG DevFest İstanbul'14 etkinliğine ücretsiz olarak katılmaya hak kazanarak seminer başarı ile sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 28.11.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2485 kez okundu.