Sosyal Medya


GDG DevFest İstanbul'14

Resim
DevFest İstanbul’14 6 Aralık’ta. http://devfesttr.com/

DevFest sezonunun başlamasıyla birlikte dünyanın bir çok şehrinde GDG’ler tarafından 300′ün üzerinde DevFest düzenlenmekte. Bu seriye Türkiye şimdilik 6 DevFest ile katılıyor. Düzce, Kütahya, Konya, Eskişehir, Ankara ve İstanbul ekipleri tarafından düzenlenen etkinliklerde farklı konuşmacılar, code-lab, workshop ve hackathonlar ile katılımcılara farklı deneyimler yaşatılacak. Bu etkinlikler gönüllü toplulk etkinlikleridir. Ortak amaç paylaşmak, öğrenmek, öğretmek, eğlenmek ve KOD YAZMAK!
ResimResim

GDG İstanbul ekibi yazılım geliştiricileri bir araya getiren büyük etkinliğini 6 Aralık’ta Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenliyor. Mobil teknolojiler, web teknolojileri, back-end ve front-end teknolojileri, UI tasarımı, UX, oyun teknolojileri ile ilgili bir çok önemli ismi ağırlıyor.

Bunun yanında code-lab’ta en yeni teknolojiler ile bizzat orada kod yazacak ve farklı uygulamalar geliştirilecek. Kod yazmak isteyen bir çok kişi başlangıcı orada uzman isimlerle yapacak, deneyimleri paylaşarak harika uygulamalar ortaya çıkacak.

Katılımcılar, teknoloji şirketleri ve start-upların ürünleri ile tanışma fırsatı bulacak. Yine alanında eğlenceli bir gün sizi bekliyor olacak, fuaye alanında farklı oyunlara ve etkinliklere hazır olun.

Geçen sene 1600′den fazla kişinin katıldığı etkinlik için bu yıl daha büyük bir heyecanla hazırlıklara devam ediliyor. Bu hafta etkinlik t-shirtünde kullanılacak tasarımı belirlemek üzere bir yarışma açıldı. En çok +1 alan t-shirt etkinlik günü DevFest katılımcılarına hediye edilecek.

Eğer bu etkinlikte bir çok rockstar konuşmacı ile birlikte konuşma yapmak istiyorsanızkonuşmacı başvurusu hala açık. Bu bağlantıdaki formu kullanarak konuşma yapmak isteğinizi bize ulaştırabilirsiniz.Eğer bu etkinlikte bir çok rockstar konuşmacı ile birlikte konuşma yapmak istiyorsanızkonuşmacı başvurusu hala açık. Bu bağlantıdaki formu kullanarak konuşma yapmak isteğinizi bize ulaştırabilirsiniz.
Bu içerik 31.10.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 902 kez okundu.