Sosyal Medya


Çalışma Grupları Eğitim Günleri

Java Çalışma Grubu
Java dersimiz olacaktır. Dersler Java SE sertifikasyonu olan OCJP/OCA programlarına göre düzenlenecektir. Derse katılmak isteyen arkadaşlar Onur Arslan ile iletişime geçebilir.

Grafik ve Animasyon Grubu

- Cinema4d programı üzerinden modelleme dersimiz olacaktır. Derse katılmak isteyen arkadaşlar Emre Uylaş ile iletişime geçebilir.

*Ders için gerekli kurulum : Cinema4d

Mobil Uygulama Grubu

ANDROİD

-          Android eğitimi için 2 Aralık Salı günü dersimiz olacaktır. İlk ders için Androide Giriş, Arayüz Elemanları ve Uygulamayı Çalıştırma anlatılacaktır. Derse katılmak isteyen arkadaşlar Hüseyin Özer ile İletişime geçebilir.

*Ders için gerekli kurulumlar :Java Development Kit(JDK), Android SDK, Eclipse SDK

İOS

-          İOS eğitimi için 3 Aralık Çarşamba günü dersimiz olacaktır. İlk ders Objective –C anlatılacaktır. Ayrıca ücretli eğitim videoları derse katılarak eğitim videosu izleme imkanınız olacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar Soner Güler ile iletişime geçebilir.

*Ders için gerekli kurulum : Hackintosh(Windows üzerinde çalışacaklar için)

 

WİNDOWS PHONE

Windows Phone için 4 Aralık Perşembe günü dersimiz olacaktır. İlk ders için Windows Phone Programlamaya Giriş anlatılacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar Kağan Girgin ile iletişime geçebilir.

*Ders için gerekli kurulum : Windows Phone SDK 8.0

Mobil Oyun Grubu

Unity

-          Unity için 5 Aralık Cuma günü dersimiz olacaktır. Derse katılmak isteyen arkadaşlar Mert Ayık İle iletişime geçebilir.

* Ders için gerekli kurulum: Unity Studio

 

*Dersler 17.00 da başlayacaktır. Katılmak istediğiniz derse ait programı ön hazırlık olarak kurabilirsiniz.

Bu içerik 22.11.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 943 kez okundu.